Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l
l  Thee  l  Koffie  l  Wijn  l  Diversen  l
l  Broodbeleg  l  Chocolade  l  Honing  l  Kookproducten  l  Overige  l

Hagelslag

Hagelslag
Ghana, Ivoorkust, Dominicaanse Republiek, Kameroen, Ecuador

Hagelslag van Fair Trade Original is heerlijk op de boterham of als versiering op taarten en gebak.

De hagelslag is verkrijgbaar in melk en puur.

Voor de productie van hagelslag heeft Fair Trade Original de keuze uit fairtrade cacao uit ten minste vijf landen: Ghana, Ivoorkust, Dominicaanse Republiek, Kameroen, Ecuador.

Omdat de beschikbare hoeveelheid cacao niet altijd constant is, kan de verhouding tussen de herkomstlanden variëren, waarbij voorop staat dat de hagelslag van constante kwaliteit blijft.
Hazelnootpasta

Hazelnootpasta
Afrika, Latijns-Amerika

De hazelnootpasta van Fair Trade Original is gemaakt van cacao uit Afrika en Latijns-Amerika en rietsuiker uit Afrika.

In 2007 na een smaaktest uitgeroepen tot lekkerste hazelnootpasta in het programma "Hallo Gelderland" van RTV Gelderland.
Fair Trade Original staat voor handel die ontwikkelt. Daarom bieden we de cacao- en suikerboeren naast eerlijke handelsvoorwaarden bij de verkoop van hun product ook een ontwikkelingspremie. Dit geld gaat naar sociale projecten die door de boeren zelf worden vastgesteld. Een extra reden om te kiezen voor deze heerlijke hazelnootpasta.
Tropische honing

Tropische honing
Latijns-Amerika

Tropische honing uit Latijns-Amerika, fijn van geur en smaak. Heerlijk in de thee, in de muesli of op toetjes.

Ook verkrijgbaar in crème, zacht van structuur en goed smeerbaar. Lekker voor op brood.

Fair Trade Original staat voor handel die ontwikkelt. Daarom bieden we de coöperaties van imkers, zoals Copiasuro in Guatemala en Apicoop in Chili, naast faire voorwaarden voor de verkoop van hun honing, ondersteuning bij de honingproductie. Een extra reden om te kiezen voor deze heerlijke honing.
Jam

Jam
Malawi

Fair Trade Original introduceert heerlijke nieuwe Extra Jam in de smaken Aardbei en Abrikozen.

Hiermee is het assortiment fairtrade broodbeleg - dat al hagelslag, pindakaas, honing en hazelnootpasta bevatte - compleet.

De fruitige jams zijn heerlijk op de boterham, op een beschuitje, cracker of rijstwafel. Ook lekker in de yoghurt of op ijs. De suiker in deze jam wordt verbouwd door de boeren van Kasinthula Cane Growers in Malawi.
Pindakaas

Pindakaas
Latijns-Amerika, Afrika, Nicaragua, Mozambique, Malawi

Pindakaas is al sinds jaar en dag een van de populairste soorten broodbeleg. Fair Trade Original introduceert de eerste pindakaas met het Max Havelaar Keurmerk in Nederland.

De smeuïge pindakaas met knapperige stukjes noot is heerlijk voor op brood en smaakmaker voor tal van gerechten, zoals een pittige pindasaus en kruidige pindasoep.

De pindakaas smaakt niet alleen uitstekend, ze draagt ook bij aan ontwikkeling van boeren in Latijns-Amerika en Afrika. De pinda’s komen uit Nicaragua, Mozambique en Malawi. De Cooperative del Campo in Nicaragua startte de verbouw van pinda’s als aanvullend inkomen voor de aangesloten boeren, die van oudsher sesamzaad verbouwen. Het nieuwe product sloeg aan en de organisatie is de eerste exporteur van fairtrade pinda’s in Nicaragua.
Rijstwafels

Rijstwafels
Thailand

Deze knapperige rijstwafels zijn heerlijk bij het ontbijt of de lunch met kaas, jam of hagelslag. Ook erg lekker als licht tussendoortje of als origineel hapje bij de borrel.

Beleg bijvoorbeeld eens een rijstwafel met roomkaas en tapenade en snijd deze met een broodmes in vieren.

De rijst in deze wafels komt van verschillende rijstcoöperaties, bijvoorbeeld de Progressive Farmers Association in Thailand.
l  Thee  l  Koffie  l  Wijn  l  Diversen  l
l  Broodbeleg  l  Chocolade  l  Honing  l  Kookproducten  l  Overige  l
Omhoog  l  Terug
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009