Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l
l  Thee  l  Koffie  l  Wijn  l  Diversen  l
l  Broodbeleg  l  Chocolade  l  Honing  l  Kookproducten  l  Overige  l

Heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen
Zuid-Afrika

Bij ons kunt u terecht voor Fair Trade Original Zuid-Afrikaanse wijnen, afkomstig van wijnproducent Goue Vallei aan de West-Kaap.

De wijnen zijn geselecteerd op hun fruitige en toegankelijke smaak en hun goede prijs-kwaliteit verhouding. Alle wijnen dragen het Max Havelaar Keurmerk.

Fair Trade Original Shiraz (rood)
Soepele rode wijn met de volle smaak van sap en fruit. Rijpe tannines geven stevigheid en body in de afdronk.

Fair Trade Original Pinotage (rood)
De Pinotage druif geeft de wijn de geur van frambozen en pruimen, een rijpe, volle en krachtige smaak en een dieprode kleur.

Fair Trade Original Chardonnay (wit)
Frisse, stevige witte wijn met de smaak van tropisch fruit en een lichte houtrijping. De kruidige afdronk zorgt voor een aangename droge smaak.

Fair Trade Original Chenin Blanc (wit)
De Chenin Blanc druif geeft deze witte wijn een frisse, licht droge smaak en een sprankelende fruitige afdronk.

Fair Trade Original Rosé (Pinotage-Merlot) (rosé)
Vriendelijke, jeugdige rosé met een licht droge smaak en geur van aardbeien en zacht rood fruit.

Zuid-Afrikaanse Vonkelwijn
Zuid-Afrika

Vonkelwyn is de feestelijke Zuid-Afrikaanse naam voor deze sprankelende, mousserende, witte wijn met een licht droge, fruitige smaak.

De perfecte wijn voor als er iets te vieren is en een voortreffelijke begeleider van oliebollen en appelflappen.
Serveer de Vonkelwijn koel: rond de 8 à 10 ºC.

Chileense wijnen

Wijnkenners noemen Chili wel ‘het Frankrijk van Zuid-Amerika’. Niet voor niets want Chileense wijnen hebben een uitstekende reputatie.

Dit geldt ook voor de wijnen van Vinos Los Robles, de coöperatie van 67 wijnboeren in de Curicó vallei die de Gran Roble wit en rood levert.
De coöperatie biedt de aangesloten boeren veel extra’s zoals gegarandeerde afname van de druiven, technische assistentie, een ziektekostenverzekering en een kredietprogramma voor woningbouw.

Ook zet Vinos los Robles zich in voor verbetering van het welzijn van arme dorpsgemeenschappen in de omgeving van Curicó. De wijnen hebben het Max Havelaar keurmerk.

De Chileense wijnen van Vinos Lautaro zijn geselecteerd op hun toegankelijkheid, fruitigheid en de karakteristieke smaak van het druivenras. De wijn van Vinos Lautaro draagt het Max Havelaar keurmerk.

Cabernet Sauvignon
Een toegankelijke rode wijn met een volle en ronde afdronk. In de geur is veel rijp donker fruit te ontdekken. In de smaak wat kruiden (peper) en het aroma van zwarte bessen. Een prima begeleider van een stevige maaltijd met rood vlees.

Sauvignon Blanc
Een witte wijn met een bijzonder fris en aromatisch karakter. De bloemige neus en de lichte citrussmaak maken deze wijn heel toegankelijk. Heerlijk als aperitief of bij frisse salades en visgerechten.
Foto wijn
Logo Stellar Winery

Stellar Organics & Firefly

De Firefly wijnen worden gemaakt door Stellar Organics, Zuid-Afrika.

De druiven zijn afkomstig uit wijngaarden die liggen tussen de noordelijke grenslijn van de Olifantenrivier en Namaqualand. Stellar is de grootste biologische wijnproducent van Zuid Afrika en al haar producten zijn Fair for Life gecertificeerd.

De arbeiders zijn voor een belangrijk deel eigenaar van de wijngaard en de wijnkelder. De fairtrade premie wordt geïnvesteerd in huisvesting, gezondheidszorg, onderwijs voor de arbeidersgezinnen en vele andere projecten. Jonge kinderen gaan naar een nabijgelegen dagschool/naschoolse opvang. Voor oudere kinderen is er een schoolbus beschikbaar.

Assortiment

Firefly

750 ml
• Rood
• wit
• rosé
Firefly

750 ml
• Rood
• wit
• rosé
Heaven On Earth

Een dessertwijn waarbij de druiven worden ingedroogd op een bedje van stro en rooibos

l  Thee  l  Koffie  l  Wijn  l  Diversen  l
l  Broodbeleg  l  Chocolade  l  Honing  l  Kookproducten  l  Overige  l
Omhoog  l  Terug
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009