Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l

Hoek made market shop

Updates

Eerlijke handel
Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik koffie
Vrienden pagina
Zakelijke vrienden
Vrijwilligers
Onze wereldwinkel
Contact

De Wereld om de Hoek!

Samenwerking Wereldwinkel Hoek van Holland en Om de Hoek Made Market.

De om de Hoek Made Market & Wereldwinkel Hoek van Holland delen een gezamenlijke liefde voor het duurzame, authentieke en handgemaakte product. Niets logischer dus dan een samenwerking!

Lokale kunstenaars, schrijvers en startende creatieven krijgen zo de kans om hun originele en handgemaakte producten voor de periode van een maand te verkopen in de winkel. Daarnaast kun je diverse creatieve workshops volgen en zullen meet & greets met de deelnemers georganiseerd worden! Een supertof initiatief waarbij fans van het authentieke, duurzame en handgemaakte product en lokale creatieven elkaar ontmoeten!

A.s. zaterdag, 1 april, vieren Wereldwinkel Hoek van Holland & Hoek Made Market op feestelijke wijze de opening van de Hoek Made Market Shop.

Op deze dag kan je van 11.00 tot 15.00 uur onder het genot van een drankje en hapje kennis maken met de creatieve deelnemers Angela Willemsen, Hannie van Gijzen en Bijderwets, kun je een demonstratie bijwonen van glaskunstenares Angela Willemsen & je laten verrassen door al die toffe, originele en handgemaakte producten van de Wereldwinkel en de Hoek Made market Shop!

Om het feest compleet te maken heeft Wereldwinkel Hoek van Holland op deze dag een speciale aanbieding voor de Tont Chocolonely chocolade.

Dus tot ziens op zaterdag 1 april !!!Volg ons op Facebook voor updates omtrent dit toffe idee, de deelnemers en workshops!!

Facebook.com/
wereldwinkelhoekvanholland
facebook.com/
hoekmademarket
Binnenkort meer...
Omhoog  l  Terug
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009