Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l
Eerlijke handel
Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik koffie
Vrienden pagina
Zakelijke vrienden
Vrijwilligers
Onze wereldwinkel
Contact

Nieuws

Winnaar(s) ontbijtpakket bekend !

De afgelopen 14 dagen konden klanten van de Wereldwinkel bij besteding van tenminste 5 euro aan fairtrade artikelen een kaartje invullen om mee te dingen naar een gratis ontbijtpakket met allerhande fairtrade producten, zoals vruchtensap, pindakaas, chocoladepasta, jam, hagelslag, koffie, thee en rijstwafels, ter waarde van 20 euro.

Zaterdag 28 mei heeft de trekking plaatsgevonden door Ina Mouris van Mouris Projecten Bureau in het bijzijn van klanten en medewerkers van de wereldwinkel. Als winnaar is uit de bus gekomen:

 • Corrie Dam | Orteliuspad 64

  Mevrouw Mouris verraste ons bovendien met de mededeling dat zij zelf nog 2 ontbijtpakketten wilde sponsoren. De kaartjes die getrokken werden waren van:

 • Anneke Soethout | Ganzenduin 2
 • Jaap Hortensius | Planciushof 71

  Gefeliciteerd !

  De uitreiking van de ontbijtpakketten zal in overleg met de winnaars plaatsvinden in de wereldwinkel aan de Prins Hendrikstraat 257.

  Alle ontvangen kaartjes, ook van de winnaars, worden deze week nog opgestuurd naar de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels, waar de kaartjes meedingen naar de hoofdprijs: een ontbijtpakket ter waarde van 275 euro.

 • Omhoog  l  Terug
  l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

  Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009