Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l
Eerlijke handel
Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik koffie
Vrienden pagina
Zakelijke vrienden
Vrijwilligers
Onze wereldwinkel
Contact

Op 7 september 2013 krijgt Hoek van Holland de titel FAIRTRADEDORP uitgereikt!

Dag van de Duurzaamheid en Fairtrade
Verder bouwen aan een duurzaam Hoek van Holland

Hoek van Holland heeft wat te vieren. Onlangs heeft Hoek van Holland voor het eerst in haar historie het Europese keurmerk Quality Coast voor duurzaamheid uitgereikt gekregen. Tevens ontvangt de deelgemeente in september uit handen van wethouder Van Huffelen de titel ‘Fairtrade Dorp Hoek van Holland’. Uiteraard wil de deelgemeente deze mijlpalen niet ongemerkt voorbij laten gaan en deze samen met alle Hoekse ondernemers en inwoners vieren tijdens de ‘Dag van de Duurzaamheid en Fairtrade’ op zaterdag 7 september 2013.

Dag van de Duurzaamheid en Fairtrade
De ‘Dag van de Duurzaamheid en Fairtrade’ wordt georganiseerd door de deelgemeente Hoek van Holland, in samenwerking met de Ondernemersvereniging Hoek van Holland en de werkgroep ‘Fairtrade Dorp Hoek van Holland’. Graag willen wij tijdens deze dag aan de Hoekse bevolking laten zien wat er binnen Hoek van Holland en omgeving allemaal gebeurt op het gebied van duurzaamheid en Fairtrade. Dat is meer dan u denkt en zeer belangrijk voor de toekomst van Hoek van Holland. Duurzaamheid draagt namelijk bij aan een schoon, groen en gezond Hoek van Holland en een sterke economie.

Deelname
Tijdens de ‘Dag van de Duurzaamheid en Fairtrade’ kunt u zich als bedrijf, organisatie, vereniging of particulier met een duurzaam product, duurzame werkwijze, duurzaam idee of Fairtrade product(en) op het Brinkplein of op uw eigen locatie presenteren. Daarnaast kunnen de Hoekse inwoners op de parkeerplaats aan het Rietdijkhof kennismaken met allerlei duurzame vervoersmiddelen, zoals elektrische fietsen, elektrische scooters, duurzame auto’s en segways. Aan de deelname zijn in principe geen kosten verbonden.

Aanmelden en contact
Heeft u een duurzaam initiatief of bent u actief op het gebied van Fairtrade en wilt u dit graag aan de Hoekse bevolking laten zien tijdens de ‘Dag van de Duurzaamheid en Fairtrade’ op zaterdag 7 september 2013? Meldt u dan aan bij de werkgroep ‘Fairtrade Dorp Hoek van Holland’

tel.: 010-2671235
e-mail: fairtradehoekvanholland@gmail.com.

De werkgroep bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Samen verder bouwen aan een duurzaam Hoek van Holland.
U doet toch ook mee?

Omhoog  l  Terug
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009