Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l
Eerlijke handel
Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik koffie
Vrienden pagina
Zakelijke vrienden
Vrijwilligers
Onze wereldwinkel
Contact

Veranderingen bij wereldwinkel hoek van holland

Misschien heeft u in het voorjaar 2013 de uitzending van Nieuwsuur gezien, waarin melding werd gemaakt van een conflict tussen de overkoepelende organisaties van wereldwinkels.

Wereldwinkel Hoek van Holland behoort bij de oudste wereldwinkels van Nederland en was jarenlang lid van de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels. De laatste jaren waren steeds meer winkels ontevreden over het beleid van de LVWW, hetgeen heeft geresulteerd in de oprichting van de Stichting Wereldwinkels Nederland. De doelstelling van deze stichting is in principe niet anders dan die van de Landelijke vereniging, maar de manier waarop die doelen bereikt moeten worden verschilt wel.
Afgelopen jaar hebben bijna alle Wereldwinkels uit onze regio hun lidmaatschap bij de Landelijke vereniging opgezegd. Sommigen zijn zelfstandig doorgegaan, anderen, zoals wij, zijn lid geworden van de nieuwe Stichting Wereldwinkels Nederland.

Wat verandert er in Wereldwinkel Hoek van Holland? Binnen eigenlijks niets, want u kunt er verzekerd van zijn, dat alle producten die u bij ons koopt, fairtrade zijn, dat wil zeggen dat de meestal kleine producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun product hebben ontvangen, een prijs, die inhoudt, dat zij hun kinderen naar school kunnen laten gaan, dat zij kunnen investeren in hun bedrijfje en bijdragen aan een betere toekomst voor hun dorp.

Onze nieuwe kleuren zijn dondergrijsblauw en wit, de kleuren van Wereldwinkels Nederland. De winkel is goed te herkennen aan de beachvlag en de nieuwe belettering op de etalageruit.

Dit is het nieuwe logo

Logo Wereldwinkel
Omhoog  l  Terug
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009