Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l
Eerlijke handel
Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik koffie
Vrienden pagina
Zakelijke vrienden
Vrijwilligers
Onze wereldwinkel
Contact

Wijnproeverij Business Club Hoek van Holland

Vinoloog enthousiast over kwaliteit wijnen Wereldwinkel

Op 28 oktober heeft Business Club in samenwerking met Wereldwinkel Hoek van Holland een wijnproeverij georganiseerd in de Torpedoloods.
Vinoloog Peter Duijn van het Wijninstituut heeft de deelnemers meegenomen naar de smaakvolle werelden van de bruisende witte en robuuste rode wijnen. Gestart werd met de bruisende Vonkelwijn en vervolgens werd in twee ronden drie witte en drie rode wijnen geproefd. Bijzonder is dat de smaak van wijn verandert bij de maaltijd. Een wijn die zonder iets erbij wat ‘zwaar’ overkomt, blijkt bij een speciaal door de Torpedoloods klaargemaakt gerecht ineens bijzonder goed te passen. De Vinoloog was zeer te spreken over de kwaliteit van de Zuidafrikaanse Firefly, waarbij de Organic Red en White hem het meest aangenaam verrasten.

Als blijk van waardering overhandigde Peter Duijn een leuk wijnboekje aan Henny Game, plaatsvervangend voorzitter van de Business Club. Hij kreeg op zijn beurt van Ineke Hanemaaijer van de Wereldwinkel als dank voor zijn inzet een mooie dessertwijn.

Naast deze geslaagde proeverij was er natuurlijk ook alle gelegenheid om met collega-ondernemers bij te praten.

Alle geproefde wijnen konden direct besteld worden, maar zijn uiteraard ook in de Wereldwinkel volop te koop; zowel los als in een feestelijk wijnpakket. Alvast een idee voor de decembermaand? Loop gerust eens binnen bij de wereldwinkel, Prins Hendrikstraat 247, om het assortiment met eigen ogen te zien.

Naast deze geslaagde proeverij was er natuurlijk ook alle gelegenheid om met collega-ondernemers bij te praten.

Omhoog  l  Terug
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009