Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l
l  Sinterklaas  l  Kerst  l  Pasen  l  
Voorbeelden van andere
producten uit ons assortiment:
Eerlijke handel
Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik koffie
Vrienden pagina
Zakelijke vrienden
Vrijwilligers
Onze wereldwinkel
Contact
De leukste Fairtrade cadeaus

Sinterklaasfeest

Nog even en Sinterklaas komt weer met zijn gevolg naar Nederland. Bij ons in Hoek van Holland betekent dat, dat de Sint echt met een stoomboot aan komt varen. Altijd weer een happening die vele duizenden mensen trekt.

De Wereldwinkel staat vol met cadeautjes die Sinterklaas en alle Hulpsinten en Pieten kunnen kopen. De Wereldwinkels zijn niet voor niets al voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot de beste cadeauwinkelketen van Nederland!

Neem bijvoorbeeld ons houten speelgoed. Dat kom je niet overal meer tegen. Goed en stevig gemaakt, met non-toxic verf en van resthout gemaakt, dus er zijn geen bomen voor gekapt. Duurzaam en milieubewust.

De kleintjes hebben daar natuurlijk geen boodschap aan, die vinden het gewoon leuk om mee te spelen en hun fantasie op los te laten. Neem bijvoorbeeld de ark. Het dak kan eraf, het dek kan eraf en van alle dieren zijn er uiteraard 2 stuks.

Of de leuke puzzles voor 2 en 3-jarigen. Het zachte poppetje op de maan kan boven wieg of bedje worden gehangen. Ook zeer veel verschillende dromenvangers zijn er om boven het bed te hangen.

Voor de groteren zijn er houten intelligentiepuzzles.

Kijk hiernaast voor voorbeelden van ons speelgoed. En heeft u zich al opgegeven als Vriend van Wereldwinkel Hoek van Holland, dan krijgt u natuurlijk 10% korting op de artikelen.

Etalage: Sinterklaas- en kerstfeest

Ark van Noach

Velourszacht popje op de maan om op te hangen


Puzzles voor gevorderden
l  Sinterklaas  l  Kerst  l  Pasen  l Omhoog  l  Terug
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009