Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Unicef / Amnesty
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l l  Home  l  Terug  l
l  Contact  l  Sitemap  l
l  Aanmeldingsformulier zakelijke vriend  l
Zakelijke vrienden van
Wereldwinkel Hoek van Holland:
Eerlijke handel
Producten
Nieuwe producten
Aanbiedingen
Themadagen
Kerstpakketten
Grootverbruik koffie
Vrienden pagina
Zakelijke vrienden
Vrijwilligers
Onze wereldwinkel
Contact
Word ook "Zakelijke Vriend" van de Wereldwinkel Hoek van Holland
en maak gebruik van de vele mogelijkheden

Ondernemers voor ondernemers

Ondernemers in de rijke wereld die hun collega’s in minder gefortuneerde gebieden en omstandigheden willen ondersteunen.
Fair trade (‘eerlijke handel’) is het inmiddels alom bekend begrip dat gebruikt wordt om aan te geven dat het belangrijk is dat de producent in de derde wereld een reële prijs voor zijn of haar product krijgt. Ook een continue afname van dit product is belangrijk wil de producent en diens gemeenschap een menswaardig bestaan kunnen opbouwen en voortzetten. Want daar gaat het natuurlijk om!

Daarom kunt u de wereldwinkel Hoek van Holland steunen om die onder¬nemers in staat te stellen hun producten ook in Hoek van Holland aan de man te brengen. En collegialiteit dichtbij huis was nog nooit zo gemakkelijk als nu!

Actie "Zakelijke vrienden"

De Wereldwinkel Hoek van Holland is gestart met de sponsoractie "Zakelijke Vrienden".

Hoe werkt het?

Zakelijke Vrienden ondersteunen de wereldwinkel Hoek van Holland met een minimale jaarlijkse bijdrage van € 150,- per jaar (fiscaal aftrekbaar).

Als Zakelijke Vriend verleent de Wereldwinkel Hoek van Holland u de volgende vriendendiensten (want voor wat, hoort wat):
  • vermelding op onze site met korte informatie over uw bedrijf en een link naar uw website
  • 10% korting op de kunstnijverheidproducten in de kerstpakketten
  • 10% korting op de kunstnijverheid producten gedurende dat jaar
  • een zakelijke vriendenverrassing (1x per jaar).
Wilt u ook Zakelijke Vriend worden? Neem contact op met onze contactpersoon "Zakelijke Vrienden", Ineke Hanemaaijer, bereikbaar onder nummer 06-14 27 7377, om met u een afspraak te maken om deze samenwerking met u te formaliseren. Andere mogelijkheid is het invullen van het formulier Zakelijke Vriend en dit ingevulde formulier te mailen naar:
info@wereldwinkel-hvh.nl


Wij komen na een telefonische afspraak bij u langs voor om de samenwerking te formaliseren.

Wie is al Zakelijke Vriend?

Mouris Projecten Bureau
Mouris Projecten Bureau (MPB) is een kleinschalig projectenbureau voor de zorg- en welzijnssector, dat sinds 5 jaar diensten aanbiedt op het gebied van kwaliteit, beleid en organisatieontwikkeling.

Het gaat goed met dit bedrijf en daarom heeft de Hoekse eigenaar Ina Mouris besloten haar zakelijk geluk met anderen te delen. Zij sponsort daarom het microkrediet project Arriba Ya in Peru.

www.mourispb.nl

Lectron BV
Lectron BV is automatiseringspartner voor organisaties in de zorg.

Lectron streeft ernaar om, in samenwerking met haar klanten, praktische automatiseringsoplossingen te realiseren, zodanig dat er een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg in Nederland. Naast betrokkenheid bij onze werknemers binnen het bedrijf vinden we het ook belangrijk om betrokken te zijn bij de samenleving om ons heen, om met het bedrijf activiteiten of goede doelen te ondersteunen dan wel in de vorm van sponsoring, donaties, of door middel van de inzet van kennis of producten en diensten. Om die reden is Lectron zakelijke vriend van de wereldwinkel HvH.

www.lectron.nl
l  Aanmeldingsformulier zakelijke vriend  l
 Naar website 
 vriend  Naar website 
 vriend  Naar website 
 vriend 

Omhoog  l  Terug
l  Eten & Drinken  l  Kunstnijverheid  l  Sieraden  l  Accessoires  l  Wierook  l  Speelgoed  l  Papier  l

Copyright © Keja Media - All rights reserved 2009